KOMPLEXEBB BEFEKTETÉSEKET KERES itthon is a lakosság

KOMPLEXEBB BEFEKTETÉSEKET KERES itthon is a lakosság

money

MEGTAKARÍTÁSOK – Idén Magyarországra is elérhet az a fejlett piaci trend, hogy a kamatszint az infláció alá csökken, ezzel tehát eltűnik a reálhozam.

Várakozásunk szerint 2015-ben előbb eltűnik a legegyszerűbb befektetések pozitív reálkamata, majd a második félévben jöhet a negatív reálkamat is.
Így a megtakarítóknak szembe kell nézniük azzal, hogy kockázat nélkül nincs hozam, ami a befektetési piacon a komplettebb, magasabb hozamlehetőséget nyújtó befektetési lehetőségek irányába még intenzívebben mozdítja el a befektetőket.
Míg 3 éve a megtakarítások elhelyezésénél – a profit mellett – a legfontosabb szempont a tőkevédelem és a könnyű hozzáférhetőség volt, addig mára a tőkevédelem mellett láthatóan előtérbe került a kényelem, illetve a befektetési szakértők közreműködésének igénye – áll a K&H Alapkezelő elemzésében.

Az alacsony kamatszintre, a kiszámítható eredményre, a teljes tőkevédelemre, a kedvezményezett jelölésre és még további előnyös szempontokra megoldás, a tradicionális, angliai „Bizalmi vagyonkezelés” (TRUST) rendszere – EBBEN TUDOK SEGÍTENI!

IDEJE VÁLTOZTATNI A MEGTAKARÍTÁSAINKON!

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.