A TURIZMUS lehet még ezután is BEFEKTETÉSI ESZKÖZ?

A TURIZMUS lehet még ezután is BEFEKTETÉSI ESZKÖZ?

 

Az alacsony tartós kamatszint és a magas pénzügyi bizalmatlanság miatt, egyre inkább elfordulnak a pénzpiactól a befektetők.

Sokan a nem lakossági ingatlanbefektetések felé fordultak!

A kérdés, hogy továbbra is érdemes-e ezen ingatlanokba fektetni, a szakértői vélemények szerint, egyértelműen – IGEN!

A TURIZMUS KIEMELT TERÜLET, és hatalmas lemaradásunk van a szállodai szobák számát tekintve!

Több mint 20 éves nemzetközileg is elismert pénzügyi múltammal, a pénzügyi bizalmatlansági index növekedése miatt, fő területemnek az ”ingatlan – befektetések” ÜZLETVITELI TANÁCSADÁSÁT tekintem.

Lehetőségem nyílt, a nem lakossági ingatlanok területén (pld. szállodák, irodaházak, ingatlan fejlesztési projektek, ipari ingatlanok, plazák, idős otthonok, stb…), ezt a tevékenységet végezni.

Kiemelt terület itt a turisztikai fejlesztés, ebben az elsődleges koncepció, és hozamszámítás, a megvalósíthatósági tanulmány, az üzemeltető keresés (hotel láncok), befektető & társbefektető keresés, és a banki finanszírozás megvalósítása! (TURISZTIKAI FEJLESZTŐ partner céggel együttműködve)

A lakossági területen is tevékenykedem a prémium kategóriákban, ahol a „kiemelt-bizalom”, és nem az ingatlan. com a tényleges ügyfél szükséglet megtalálásának az eszköze. Saját kapcsolat rendszeren keresztüli fejlesztők kínálatának segítségével.

Befektetési koncepció kialakítása, kizárólag csak önálló tulajdonú ingatlan alapon (akár már 3-5 millió Ft-tól is) történik!

Mozgassuk együtt a kapcsolatrendszerünket stratégiai partnerként, ez mind a kettőnk számára nagyon előnyős lehet!

Én is hiszek a nagy számok törvényében, valamint a szerencsében, de elébe is megyek az elvégzett munkával – így hozzáadott értéket adok – és ezért érdemlem meg a díjazást. (szerintem)

Az együttműködési lehetőségek során igyekszem a sikeres, és folyamatos munka kapcsolat fenntartására!

Hargitai Csaba
+36202618635
hargitai.csaba@gmail.com

 

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.