SZÉP AZ ÚJ FORINT, DE MI LEHET AZ ÜZENETE?

SZÉP AZ ÚJ FORINT, DE MI LEHET AZ ÜZENETE?

01-ujtizescikkbe

Az új forintbankjegyek elég egyértelmű jelzést jelentenek arra nézve, hogy egyelőre nem fogunk Magyarországon euróval fizetni.

A kormányzati nyilatkozatok arra utalnak, hogy az évtized vége előtt egyáltalán nem beszélhetünk magyar euróról – igaz, ha ma születne róla döntés, a hosszadalmas csatlakozási folyamat miatt 2018 előtt akkor sem lehetne itthon a közös európai valutával fizetni.

Orbán Viktor miniszterelnök egy éve egyébként úgy fogalmazott:
„amikor mi a csatlakozásról gondolkodunk, nem a következő évről beszélünk, hanem a következő évtizedről vagy két évtizedről vagy három évtizedről.”

Ez viszont nem túl jó hír, hogy hosszú évekig maradhat pénztárcánkban a fokozatosan leértékelődő forint: elég, ha csak arra gondolunk, hogy ezzel a lakossági vagyon is leértékelődik, de a devizahitelesek helyzetét sem könnyíti meg.

Mi lehet a megoldás a fokozatosan leértékelődő forintra:

trust1_362x272t2_ic

a „BIZALMI VAGYONKEZELÉS” jogintézménye, egyre nagyobb ismertséget kap itthon, és nagyon nagy az érdeklődés a jogászok, és a befektetők, megtakarítók körében.

Egyre több konferenciát tartanak róla, mint pld. 2014. december 4.- én, „Bizalmi vagyonkezelés – Céges és a magán vagyonok teljes biztonságba helyezése” címmel.

Különösen nagy jelentősége van ennek az intézmény rendszernek, az OECD 51 ország adóügyi automatikus információ csere egyezmény aláírását követően, az adóoptimalizálás, és a biztonság szempontjából is!

Az üzleti és magánéletben egyaránt rendkívül sok érdekből és módon használható a vagyon védelmére, és annak biztonságba helyezésére, megóvására, gyarapítására a tradicionális, konzervatív, angliai „Bizalmi Vagyonkezelés”!

Bővebb információ:

http://www.bizalomerttanacsadohaz.hu/aktiv-vagyonkezeles/bizalmi-vagyon-kezeles/

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.