Magunkról

Csaba             Engedje meg, hogy köszöntsem Önt,

a  „Bizalomért Tanácsadóház biztosítási és befektetési  Kft.” ügyvezető igazgatójaként,

és egyben, mint biztosítási, befektetési szaktanácsadó.

  Ezúton szeretném felajánlani több mint 20-évi pénzügyi, biztosítási területen (ING, pénzügyi tanácsadó Kft., Generali) szerzett szakmai vezetői, valamint nemzetközi szinten is elismert a világ pénzügyi tanácsadóinak az 5%-ba (a Millió Dolláros Kerekasztal Klubba) minősült szaktanácsadói tapasztalatom alapján segítségemet Önnek.

 Mi hívta életre és mi a különlegessége a „Bizalomért Tanácsadóháznak”?

Az új helyzet, ami a válság alatt kialakult a világban és itthon. A rengeteg katasztrófa, elemi csapás és a közbiztonság változásával, egyre fontosabb a biztonság megteremtése, ill. fenntartása. A magánnyugdíjak körüli helyzet, és a szociális védőháló hiányából kialakult öngondoskodási igény.  Nagyon nagy mértékű a bizalmatlansági index!

Az ügyfeleknek egyre nagyobb a költségérzékenysége, és ezért a biztosítók is negatív árversenybe kezdtek. Ez néhány éve a kötelező biztosításokkal kezdődött el, most már más módozatokra is igaz.

A költségcsökkentés miatt az ügyfelek, már a monogám (egy) biztosítói hűségüket is feladják.

Az internet fejlődésével a biztosítás kötésénél is új irány alakult ki. Fontos lenne az, hogy itt

az ” ár és a cserearányt” is figyelembe véve, szaktudással kellene ezt megtenni.

A bizonytalan élethelyzet miatt, sokan veszteségeket szenvedtek el, és ebből tanulva új szabályokat kellene figyelembe venni a jövőben a megtakarítások létrehozásánál.

A tényleges függetlenség szükségessége, ami maximálisan az ügyfél érdekeit, szükségleteit veszi figyelembe.

A fentiek megoldására alakult a cég.

                      Mottónk:     Biztosítás és Befektetés Határon innen és túl!

                                               „Az a hely, ahol a biztonság és a pénz a tét”

 A „Bizalomért Tanácsadóház”, családoknak és vállalkozásoknak komplex               biztosítási, befektetési igényeinek kiszolgálója. Ezzel hozzájárul a pénzügyi kultúra, műveltség kialakításához.

 • A teljes körű kockázatelemzésen alapuló független biztonság megteremtésével, különböző biztosítók szolgáltatásaival,  kárrendezési segítséggel és költség optimalizációval            

    (NORDKAPP Brókerház szerződéseinek segítségével, mint független közvetítő)

 

 • Családi vagyontervezésen alapuló vagyonképzéssel

 ( Bizalomért Tanácsadóház üzletviteli tanácsadásának segítségével)

 • INGATLAN befektetéssel, egyéni letéti számlával, vagyon kezelt számlákkal, és fizikai arannyal  
 • a kapcsolat rendszerünk szakembereihez adott ajánlással és segítségükkel, a bizalmi vagyonkezelés, valamint befektetési gyémánt is lehet lehetőség.

 

NORDKAPP független Brókerház:

Mint alkusz nagyon széles körű biztosítói és pénzügyi partneri kapcsolattal rendelkezik.

A piac folyamatos igényfelmérésével, nagyon széleskörű és rugalmas szolgáltatásokat nyújt.

Független szaktanácsadással és szoros személyes kapcsolattartással biztosíthatom, hogy kreatív partnereim elvárásainak megfelelően költségcsökkentő tényezőket, nyereségnövelő pénzügyi megoldásokat keressek, valamint teljes körű személyre szabott szolgáltatást nyújtsak.

A vagyonbiztosításokat kiegészítve kockázati élet, baleset és egészségbiztosítással.

A hagyományos alkuszi tevékenység kiegészítéseként egyre nagyobb igény jelentkezik az internetes biztosítási kötések előnyeinek és a szaktudásomnak az összekapcsolására.

Jelenleg már gépjármű-, lakás-, utas-, kockázati élet-, kisvállalkozói vagyon és munkanélküliség kiegészítő biztosítások on-line kalkulációjára és megkötésére van lehetőség.

Ki is az a biztosítási alkusz és miért jó az ügyfélnek?

A független biztosítási alkuszok legfontosabb feladata, hogy ügyfeleik számára megtalálják a számukra optimális biztosítási módozatot a különböző társaságoknál.
Részt vesznek a teljes biztosítási folyamatban, mivel:

 • tájékoztatást adnak a különböző módozatokról (nem csupán a díjakról, hanem a kapcsolódó kedvezmények tartalmáról és értékéről, illetve a kapcsolódó szolgáltatások várható minőségéről is)
 • megbízás esetén a teendők jó részét elvégzik, az ügyintézésben a káresemény bekövetkeztekor is részt vesznek
 • A független biztosítási alkuszok az Ön biztosítóktól független megbízottjai, akiknek közreműködése segít elkerülni a kellemetlen meglepetéseket, és nem befolyásolja a biztosítás árát. Más néven: biztosítási bróker, biztosításközvetítő

 A LÉNYEG: A biztosítási alkusz a megfelelő áron a megfelelő biztosítást közvetíti, és kár esetén segít az ügyintézésben, valamint ezt kombináljuk a határon át túli befektetésekkel!

Egy megbízási szerződés aláírásával az Ön összes jelenlegi szerződését is látjuk a különböző biztosítóknál, és így tudunk korrekt szakmai tanácsadást végezni a költség optimalizációhoz.

Partner Bank AG. független Bankház:

Ez teljesen új irány a megtakarítóknak!

Értékpapír ügyletekre specializálódott Osztrák bank

 • A Partner Bank független pénzügyi szolgáltató letéti bank, vagyonkezelő, és befektetési bank

 MNB felügyeleti engedéllyel rendelkezik, határon át nyúló tevékenységgel.

Lehetőséget biztosítva a nagybefektetőknek és a kisbefektetőknek (megtakarítóknak, spórolóknak) is a kiemelt szintű szolgáltatásokra, mint az értékpapír letét, menedzselt portfolió és fizikai arany kezelésre.

 • A nemzetközi pénz- és tőkepiac legkülönbözőbb területeire, a legjobb pénzügyi szakemberek által kezelt eszközalapokba fektetett, az ügyfél által választott, legkevésbé kockázatos állampapíroktól kezdve a legnagyobb hozammal kecsegtető részvényügyletekig,  kamat, árfolyamnyereség adó mentesség lehetőségével.

Online azonnali betekinthetőséggel folyamatosan nyomon követheti a meglévő befektetéseit és igénye szerint, befektetési és pénzügyi információim segítségével átláthatóvá és jövedelmezővé teheti azokat.

 

Nélkülözhetetlen a befektetések porlasztása, országonként, típusonként és deviza nemenként! 

Erre nyújthat lehetőséget esetleg, az INGATLAN mint befektetési eszköz,

továbbá a befektetési gyémánt, és a bizalmi vagyonkezelés is.

Az Ön jövője is lehet a komplex szolgáltatás,

mert vége annak a kornak, amelyben minden helyzetben a befektetési egységhez kötött (unit-linked) biztosítás a „TUTI-Tipp”!

 

Remélem ez a néhány gondolat hozzájárulhat a hosszútávú együttműködésünkhöz, mind a régi és új ügyfeleimnek is.

 

Üdvözlettel:          Hargitai Csaba

 

Várjuk rólunk véleményét!

A megadott adatokat a legnagyobb diszkrécióval kezeljük és kizárólag a kapcsolat keretében, annak hatékonyságát növelendően használjuk fel.

 

One Response to Magunkról

 1. Z. Péter szerint:

  Kedves Csaba!
  Nagyon örülök, hogy hosszú idő után végre meg tudtuk oldani az új cégeddel a komplex igényeinket, legyen az biztosítás vagy vésztartalékképzés. Először érzem, hogy „partnerként” kezelnek a befektetéseimnél. Nagyon jó érzés látni az osztrák mentalitást, precizitást és nem utolsó sorban a jó hozamokat is a saját partnerbanki webfelületünkön. Remélem ez a kapcsolat hosszú távon is biztosítani fogja jövőnket!
  Köszönettel:
  Péter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük