INGATLAN

Az ingatlan, mint befektetési eszköz

Az alacsony tartós kamatszint, és a magas pénzügyi bizalmatlanság miatt, egyre inkább elfordulnak a pénzpiactól a befektetők.

Sokan az ingatlanbefektetések felé fordultak. A hozamok is jelentősen nőttek, így a hosszú távú bérbeadás esetén a bruttó hozamok elérik kb. 5-6%. Ez a szállodai befektetéseknél hosszútávon a 8-10% is lehet.

Arra a kérdésre, hogy továbbra is érdemes-e ingatlanba fektetni, szakértői vélemények szerint, a bérletből adódó jövedelem és az értéknövekedés miatt a válasz egyértelműen igen.

A mai vásárlók nagy hányada befektetési céllal vásárol ingatlant, és túlnyomó részt a vásárlók saját forrásokból fedezik a vételárat, itt a hitelfelvétel elenyésző.

A szakértő azt is hozzátette, hogy rövid távon szerinte érdemes beszállni a lakáspiacba, csak úgy mint hosszú távon, közép távon azonban lehet korrekció a piacon!

Több mint 20 éves nemzetközileg is elismert pénzügyi múltammal, a pénzügyi bizalmatlansági index növekedése miatt, fő területemnek az ”ingatlan – befektetések” ÜZLETVITELI  TANÁCSADÁSÁT tekintem.

Lehetőségem nyílt, a nem lakossági ingatlanok területén (pld. szállodák, irodaházak, ingatlan fejlesztési projektek, ipari ingatlanok, plazák, idős otthonok, stb…), ezt a tevékenységet végezni.

Kiemelt terület itt a turisztikai fejlesztés, ebben az elsődleges koncepció, és hozamszámítás, a megvalósíthatósági tanulmány, az üzemeltető keresés (hotel láncok)befektető & társbefektető keresés, és a banki finanszírozás megvalósítása!  (TURISZTIKAI FEJLESZTŐ partner céggel együttműködve)

lakossági területen is tevékenykedem a prémium kategóriákban, ahol a „kiemelt-bizalom”, és nem az ingatlan. com a tényleges ügyfél szükséglet megtalálásának az eszköze. Saját kapcsolat rendszeren keresztüli fejlesztők kínálatának segítségével.  

Befektetési koncepció kialakítása, kizárólag csak önálló tulajdonú ingatlan alapon (akár már 3-5 millió Ft-tól is) történik!

Hiszek a nagy számok törvényében, valamint a szerencsében, de elébe is megyek az elvégzett munkával – így hozzáadott értéket adok – és ezért érdemlem meg a díjazást. (szerintem)

.
Fontos számomra a bizalmi alapon nyugvó, korrekt, jó együttműködés hosszútávon az ügyfelekkelde természetesen a nyer – nyer alapon!
.

Az együttműködési lehetőségek során igyekszem a sikeres, és folyamatos munka kapcsolat fenntartására!

Hargitai Csaba
+36202618635
csaba@bizalomerttanacsadohaz.hu

.

Szeretne többet megtudni? Vannak kérdései?

Értesítsen egy konzultációra, mert az információ az KINCS & Hatalom:

A megadott adatokat a legnagyobb diszkrécióval kezeljük és kizárólag a konzultáció keretében, annak hatékonyságát növelendően használjuk fel.

Az alábbi űrlap kitöltése és elküldése után 2 munkanapon belül felveszem Önnel a kapcsolatot telefonon, a konzultáció részleteiért.

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet